Medlemsförmåner
  Annonser (medlemmar)
 
  Sekretesspolicy
 
   
  Före 2017
  2017
  2018
   
  Om föreningen
  Jägaregården
  Styrelsen
  Gräsklippargrupp
  Medlemskap
  Hitta hit
  Företagsskytte
  Att hyra
  Kontakt
Arkiv
Banorna
Skjutprogram
Sektionerna
Föreningen
   
 
 
   
 
   
   
   
   
  AKTUELLT
   
 
   
   

Medlemmarna önskas:

God Jul

och

Gott Nytt År

 

Jägarebladet - bläddra i årets utgåvor

Februari 2019

April 2019

Augusti 2019

 

Intresserad av handladd-ning?

Klicka här.

 
 
Viltvårdssektionen
 

Viltvårdsektionens verksamhet är i första hand under våren då medlemmar har möjlighet att beställa viltvårdsmateriel såsom frö av olika slag, saltstenar, fågelholkar, fällor, m.m. Underlag för beställning utsänds i samband med årsmöteshandlingarna i mitten av februari. Vissa år finns det möjlighet att beställa skott av salixväxter.

 

Ansvariga för viltvårdssektionen är:

 

Jan Rydenståhl 070-6768041
Hans Rundström 070-2461959
E-post till: viltvard@eksjonejdensjvf.se

 

 
 
 
 
Sektionens verksamhet vintern 2019 / 2020
 
   
 

För närvarande är det låg aktivitet på Jägaregården. Detta gäller i högsta grad också viltvårdssektionen. Sektionen har fått ett fint utrymme i det nybyggda förrådet men har ännu inte fullt ut tagit det i besittning. Innan vintern är över ska det dock ske.

   
 

Även om aktiviteterna går på sparlåga så har vi ändå så smått påbörjat planeringen inför nästa års viltvårds-insatser, och då i första hand de årligen återkommamde holkförsäljningsdagarna i februari. Vi har ett drygt 50-tal holkar kvar från förra säsongens försäljning men mot bakgrund av de senaste årens försäljningssiffror måste vi göra en hel del kompletteringar. Som bekant hade vi nu senast fem olika holktyper att erbjuda och vi har för närvarande beslutat att inte utöka sortimentet ytterligare.

   
 

Beträffande tider så kommer det troligen att se ut som det gjort de senaste åren, alltså holkförsäljning två lördagar, mitten – slutet av februari, ”deadline” för beställningsblanketten runt första april och utlämning av beställda varor en månad senare.

   
 

Även om vi inte förtar oss så kommer vi i viltvårdssektionen som ni förstår att ha en del att stå i den kommande tiden. Ni, våra kunder, kan lugnt luta er tillbaka, fira jul i lugn och ro och efter någon månad börja planera era kommande inköp hos oss. Vi kommer som vanligt att ha brasan brinnande och korv och korvbröd tillgänglig för de som önskar.  VÄLKOMNA !

   
 

Medlemmar som har tankar och uppslag i övrigt om viltvårdssfrågor kan naturligtvis också höra av sig, helst via sektionens e-postadress.


För ytterligare information om viltvårdsåtgärder, klicka på länken.....................Jägareförbundet

   
   
För medlemmar