Medlemsförmåner
  Annonser (medlemmar)
 
  Sekretesspolicy
 
   
  Före 2018
  2018
  2019
   
  Om föreningen
  Jägaregården
  Styrelsen
  Gräsklippargrupp
  Medlemskap
  Hitta hit
  Företagsskytte
  Att hyra
  Kontakt
Arkiv
Banorna
Skjutprogram
Sektionerna
Föreningen
   
 
 
   
 
   
   
   
   
  AKTUELLT
   
 
   
   

Årsmöte på Jägaregården

onsdag 26 feb. kl 19.00

 

Beställningsblankett för viltvårdsmateriel finns nu för nedladdning.

Missa inte årets holk-försäljningar 14 och 21 mars.

 

Jägarebladet - februari 2020.

Klicka här

 

Intresserad av handladd-ning?

Klicka här.

 
 
Viltvårdssektionen
 

Viltvårdsektionens verksamhet är i första hand under våren då medlemmar har möjlighet att beställa viltvårdsmateriel såsom frö av olika slag, saltstenar, fågelholkar, fällor, m.m. Underlag för beställning utsänds i samband med årsmöteshandlingarna i mitten av februari. Vissa år finns det möjlighet att beställa skott av salixväxter.

 

Ansvariga för viltvårdssektionen är:

 

Jan Rydenståhl 070-6768041
Hans Rundström 070-2461959
E-post till: viltvard@eksjonejdensjvf.se

 

 
 
 
 
Sektionens verksamhet vintern / våren 2020
 
   
 

Vintern har hittills varit snudd på obefintlig och våren verkar redan vara på god väg. Även om vintern skulle göra en mindre ”come back” så är det nu hög tid att börja tänka på kommande viltvårdsåtgärder. Som vanligt kommer viltvårdssektionens utbud att stå till förfogande för föreningens medlemmar.

   
 

Om vi börjar i kronologisk ordning så är det första som inträffar våra populära försäljningstillfällen för fågelholkar. Årets datum är lördagarna 14:e och 21:a mars, kl. 10.00 – 12.00. Utbudet är detsamma som förra året: småfågelholk, starholk, sparvuggla- och knipholk samt fladdermusholk. Som vanligt bjuder vi på korv med bröd samt trevlig samvaro vid brasan.

   
 

Nästa datum att hålla reda på är 1:a april (det är sant, vi luras inte) vilket är sista dagen för att göra beställning av viltvårdsmateriel via beställningsblanketten. Blanketten finns för nedladdning längre ner på sidan. Ladda ner och spara på egen dator och följ anvisningarna på blanketten.

   
 

Det som händer därefter är ännu inte tidsbestämt men någon gång under andra halvan av april kommer leverans att ske av viltvårdsmateriel som beställts. Det blir som vanligt vid två tillfällen och exakta datum kommer att anges på hemsidan. De som eventuellt inte har möjlighet att komma någon av gångerna måste se till att skicka en ersättare för att hämta det beställda.

   
   
 
2020 års beställningsblankett för viltvårdsmateriel: Klicka och ladda ner här
   
   
 

Medlemmar som har tankar och uppslag i övrigt om viltvårdssfrågor kan naturligtvis också höra av sig, helst via sektionens e-postadress.


För ytterligare information om viltvårdsåtgärder, klicka på länken.....................Jägareförbundet

   
   
För medlemmar