Medlemsförmåner
  Annonser (medlemmar)
 
  Bildkollage
 
  Sekretesspolicy
 
   
  Före 2020
  2020
  2021
   
  Om föreningen
  Jägaregården
  Styrelsen
  Gräsklippargrupp
  Medlemskap
  Hitta hit
  Företagsskytte
  Att hyra
  Kontakt
Arkiv
Banorna
Skjutprogram
Sektionerna
Föreningen
   
 
 
   
 
   
   
   
   
  AKTUELLT
   
 
   
   

Nya älgbanan växer fram. Se bilder under "Kollage"

 

För att se arbets- och tidplan, Klicka här

 

Intresserad av handladd-ning?

Klicka här.

 
 
Viltvårdssektionen
 

Viltvårdsektionens verksamhet är i första hand under våren då medlemmar har möjlighet att beställa viltvårdsmateriel såsom frö av olika slag, saltstenar, fågelholkar, fällor, m.m. Underlag för beställning utsänds i samband med årsmöteshandlingarna i mitten av februari. Vissa år finns det möjlighet att beställa skott av salixväxter.

 

Ansvariga för viltvårdssektionen är:

 

Jan Rydenståhl 070-6768041
Hans Rundström 070-2461959
E-post till: viltvard@eksjonejdensjvf.se

 

 
 
 
 
Rapport från viltvårdssektionen
 
 

2021 blev på många sätt ett annorlunda år. Pandemin gjorde att vi inte hade någon traditionell holkförsäljning under frbruari/mars. Däremot kunde vi genomföra den ordinarie försäljningen av viltvårdsmateriel under april. Resultatet av detta blev att vi sålde fler holkar vid det senare tillfället vilket också kom att innebära att både holkar och övrig viltvårdsmateriel kom att landa på ungefär samma nivåer som året innan.

   
 

Trots att pandemin för tillfället (januari 2022) återigen verkar ta fart är planen att vi ska försöka återgå till att ha en holkförsäljning någon gång i början av mars. Vi tror att det nu åter finns ett visst sug efter nya fräscha holkar. Mer info om detta kommer.

   
 

Sektionen kommer också precis som tidigare att ta emot beställningar på viltvårdsmateriel för distribution någon gång under april. I samband härmed kommer den gamla beställningsblanketten i Excel.format att ersättas med ett webbaserat beställningsformulär där man fyller i sin beställning och direkt klickar iväg den. Vi tror att det blir smidigare för alla parter, inte minst för oss som sköter administrationen. Mer information om allt detta kommer på webbsidan och även i särskilt mejlutskick.

   
 

Medlemmar som har tankar och uppslag i övrigt om viltvårdssfrågor kan naturligtvis också höra av sig, helst via sektionens e-postadress.


För ytterligare information om viltvårdsåtgärder, klicka på länken.....................Jägareförbundet

   
   
För medlemmar