Medlemsförmåner
  Annonser (medlemmar)
 
  Bildkollage
 
  Sekretesspolicy
 
   
  Före 2020
  2020
  2021
   
  Om föreningen
  Jägaregården
  Styrelsen / funktionärer
  Gräsklippargrupp
  Medlemskap
  Hitta hit
  Företagsskytte
  Att hyra
  Kontakt
Arkiv
Banorna
Skjutprogram
Sektionerna
Föreningen
   
 
 
   
 
   
   
   
   
  AKTUELLT
   
 
   
   

Beställningsperioden för viltvårdsmateriel är nu avslutad. Läs mer under "Viltvårdssektionen".

 

Ungdomssektionen startar 25 april, kl 18.00

 

Jägarebladet 2022:

Februari Klicka här
April Klicka här
 

Intresserad av handladd-ning?

Klicka här.

 
 
Viltvårdssektionen
 

Viltvårdsektionens verksamhet är i första hand under våren då medlemmar har möjlighet att beställa viltvårdsmateriel såsom frö av olika slag, saltstenar, fågelholkar, fällor, m.m. Underlag för beställning utsänds i samband med årsmöteshandlingarna i mitten av februari. Vissa år finns det möjlighet att beställa skott av salixväxter.

 

Ansvariga för viltvårdssektionen är:

 

Jan Rydenståhl 070-6768041
Hans Rundström 070-2461959
E-post till: viltvard@eksjonejdensjvf.se

 

 
 
 
 
Rapport från viltvårdssektionen
 
 
 

Efter ett års uppehåll kunde viltvårdssektionen återuppta den traditionsenliga holkförsäljningen under vårvintern. Lördagen den 12:e mars var det dags och som vanligt begåvades vi med ett strålande väder. Resultatet av denna enda försäljningsdag blev även den strålande. Vad sägs om 21 småfågelholkar, 10 starholkar, 20 knipholkar och 4 respektive en av uggla och fladdermus. Vi tycker det var ett bra resultat samtidigt som vi vet att det även har beställts ett ansenligt antal holkar på beställningsblanketten. Vi hade också som vanligt eld och korv till grillning för de som ville ha men här kan vi konstatera att åtgången inte var lika strykande som på holkfronten.

   
 

Från och med april upphör möjligheten att göra fler beställningar av viltvårdsmateriel. Den digitala blanketten är nu borttagen från hemsidan och vi i viltvårdssektionen kommer nu att ägna oss åt anskaffning och så småningom distribution av det beställda. Vi kan konstatera att det i år har beställts betydligt mer än de senaste åren. En anledning till det tror vi är det nya webbaserade beställningsblanketten som verkar ha underlättat både för beställare och för oss inom sektionen.

   
 

Distribution av det beställda kommer att ske under två kvällar i april, måndag 25:e och onsdag 27:e. Tid 17.00 till 19.00 bägge tillfällena. Välkomna ut till Jägaregården.

   
 

Medlemmar som har tankar och uppslag i övrigt om viltvårdssfrågor kan naturligtvis också höra av sig, helst via sektionens e-postadress.


För ytterligare information om viltvårdsåtgärder, klicka på länken.....................Jägareförbundet

   
   
För medlemmar